Siveco România nominalizată la Premiile European IT Excellence Awards 2011

0
390

Siveco România a obținut o dublă nominalizare la European IT Excellence Awards 2011, gală recunoscută la nivel european pentru selectarea și premierea celor mai buni producători și distribuitori de software pentru dezvoltarea și aplicarea de soluții informatizate.

“Suntem onorati ca am intrat in competitie directa cu jucatorii cei mai influenti din IT-ul european. Nominalizarea de catre juriul competitiei European IT Excellence Awards a implementarilor facute la GRIRO – unul din cei mai mari producatori de utilaje tehnologice – si la Autoritatea Nationala a Vamilor reconfirma calitatea produselor noastre informatice, si implicit profesionalismul specialistilor romani din IT. Speram sa ne aflam pe lista marilor castigatori si sa aducem inca un trofeu de exceptie pentru industria informatica din Romania”, a declarat în comunicatul de presă Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

În etapa finală a Premiilor Europene de Excelență au fost selectate 62 de companii din 23 de țări europene. Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 februarie 2011 la Londra, în cadrul Galei Premiilor de Excelență IT Europa, de la Hotel Marriott.

LEAVE A REPLY