„Vând seminţe de cannabis” (anunț) / Semințele de cannabis se vând pe net

27
4931

În România, tupeul traficanților de droguri nu cunoaște limite – aceștia ajungând să vândă semințe de „iarbă” chiar și pe internet, oferind clienților avantajul cumpărăturilor online. Droguri precum cannabisul sau marijuana se vand pe internet fară ca siteurile de anunțuri să modereze cumva situația, iar traficanții își lasă datele de contact și numărul de telefon fără absolut nicio jenă pe siteuri de anunțuri. Mai jos aveti un anunț publicat pe siteul www.anunturigratuite.com:

Magazin online www.iatsamanta.ro. Seminte de cannabis feminizate import olanda, oferim cateva din cele mai bune si originale rase de cannabis(cannabis sativa,cannabis indica,cannabis ruderalis)livrare in 24 de ore in toata tara.

Pentru informatii suplimentare suna la sam, telefon 0754809617 sau trimite un email.

Odată achiziționate semințele, cumparatorii primesc și instrucțiuni despre cum trebuie să creasca și să intretina planta de cannabis. Clienții, în general cu vârste variate, ajung să iși transforme apoi balconul într-o adevarată “plantație” de marijuana.

27 COMMENTS

 1. In tabelul de substante interzise e interzis THC-ul (tetrahidrocannabinol). Planta nu contine THC pana nu ajunge la maturitate, semintele nici atat. Semintele sunt legale si se vand peste tot, nu-i ceva nou. :)

  …pacat ca sunt cam scumpe :))

 2. e un lucru bun ca au aparut situri cu seminte , ne apropiem si noi de tarile civilizate unde ai voie sa cultivi pt consum propriu sau e tolerat . pacat de ziaristi Prosti care pun tot intro lumina proasta :( ei vad numai ‘traficanti’ si ‘droguri’ ca sa fac si ei un ban . Oricum Tare ideia , cred ca am sa imi iau si eu atat timp cat nu ma fac ziaristi traficant:))

 3. Haha sunteti chiar assa de prosti? Voi nu intelegeti ca drogurile sunt moarte pura cine vinde droguri e un fel de aaaa Vanzatorul Mortii va vinde moarte :|

 4. poi decat toate aberatiile de etnobotanice de la care moare toata lumea ca nu stie sa consume mai bine prefer marijuanna ca nu am auzit sa moara nimeni de la ele ia intrebati olandezii

 5. bai ”Alecs’X ” numa aia care isi baga in vena au devenit dependenti cei care fumeaza fumeaza din placere si stai linistit ca nu vinde nimei moartea alcuiva

 6. http://cannaseeds.do.am/ – siteul e din Republica Moldova.

  Siuri – Auto White Widow , Auto AK-47 , Auto Blueberyy etc.

  Comanda minima de la 5-10 seminte independenta de soiul semintei.
  O seminte costa de la 5-10$, in restul siteurile cu seminte costa de la 24.oo euro 1 seminta.

  Plata se face prin Webmoney sau PayPal.

  Trimit cu Serviciul Postal in Romania si alte tari.

  Skype – cannaseedsinfo
  Gmail – cannaseedsinfo@gmail.com
  Tel +(373) 79363292

  !!! Semintele sunt de calitate !!!

 7. pentru cei care acuza consumatorii, vizualizati acest documentar: The.Union.The.Business.Behind.Getting.High.

 8. Baaa nu mai mancati atata cacat… ca din cauza voastra nu sa legalizat la noi in tara iarba… indoctrinati pe toata lumea cu ideile voastre si nici macar nu aveti habar despre ce vorbiti.

 9. de mi de ani de cand s-a descoperi marijuana na murit nimeni si ala vorbeste ca ii moarte sigura:)))cred ca ai fumat si te-a luat cu aiurea

 10. Canabis-ul ca si Lsd-ul nu ar trebui interzise ! Pot vindeca boli grave !!! Alcoolul este mult mai periculos decat aceste droguri !

 11. cine este interesati de planta marijoana originala gata crescuta 3 ghivece pt mai multe delaii contactati la nr de telefon 0763200542

 12. Seminte de cannabis de vanzare,autoflowering,normale toate sunt fem,5 buc cu plata la destinatie si transport inclus 100ron. mess,Maxcbd.

 13. Vand seminte de cannabis feminizae aduse din Olanda.
  Am mai multe soiuri de cannabis …pentru detali id mess let_silvan.

 14. Potrivit Legii 143 din 2000, doar consumul si traficul de marijuana, adica al plantei, se pedepseste. Semintele de cannabis nu contin THC (Tetrahidrocanabinol), substanta pentru care planta este incriminata si catalogata ca fiind drog de risc. Comercializarea semintelor de cannabis nu intra sub incidenta legii penale pentru ca acestea nu contin substanta psihoactiva din planta.

  Mai întâi informaţi-vă, iar apoi scrieţi articole!
  Alcoolul este mult mai periculos, însă nimeni nu se agită!

 15. Mai mulți cercetători au încercat să determine LD-50 la marijuana pe animale de test, dar n-au reușit. Pe scurt, cercetătorii n-au reușit să le dea animalelor atâta marijuana cât să le inducă moartea.

 16. Vand Seminte de cannabis FEMINIZATE aduse din Olanda! White Window – 100 lei(5 buc.) Ak 47 – 120 lei(5buc.) Forbidden Fruit – 70 lei(5buc.) New York Diesel 100 lei(5buc.) Bubble Gum 80 lei(5 buc.) Pentru mai multe detalii dati add pe elton_d1@yahoo.com .Vorbim acolo!

 17. https://www.facebook.com/semintefeminizateamsterdam/
  Seminte cannabis feminizate si autoflowering de la Royal Queen Seeds cu sediul la Amsterdam..cateva tipuri:white widow , amnesia haze ,special queen ,critical, auto ak,power flower, royal creamatic,si altele..
  pachete de 5 seminte- incepand de la 150 ron ,pachete de 10 seminte – incepand de la 270 ron tel 0754 515 344

  In Romania sunt legale doar ca SOUVENIR

LEAVE A REPLY