Victor Ponta şi Adrian Nastase, acuzaţi de incitare

0
311

Victor Ponta şi Adrian Năstase au fost acuzaţi de instigare la violenţă de Dan-Radu Zatreanu pentru apelul făcut de cei doi la ieşirea în stradă a membrilor şi simpatizanţilor PSD – pentru susţinerea Preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş – Constantin Nicolescu, arestat de procurorii DNA Piteşti pentru acte de corupţie.

Deputatul PD-L Dan-Radu Zatreanu a cerut în acest sens autosesizarea Parchetului General şi IGP  în cazul declaraţiilor care incită la violenţă, facute de Victor Ponta şi de Adrian Nastase.

“Este inadmisibil, în zilele noastre, în plina democraţie, ca un lider de partid să ceară război, aşa cum a facut-o Victor Ponta şi mentorul sau, Adrian Năstase!  Declaraţia sa prin care «decreteaza» «razboi total impotriva preşedintelui Băsescu» ridică semne de întrebare. Cred ca dl. Ponta a citit prea mult despre Che Guevara! Mai lipsea să strige: «La arme, frati, pesedisti!»şi s-ar fi găsit destui care să ia cu asalt Procuratura şi Judecatoria din Pitesti!” a declarat deputatul PDL într-un comunicat de presă.

Dan-Radu Zatreanu

LEAVE A REPLY