Cleopatra Stratan nu mai cânta

5
2197

Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, nu va mai cânta o perioada. Cleopatra Stratan a fost cel mai tânăr artist din lume, având un album la numai 3 ani, intitulat “La vârsta de trei ani” în anul 2006. Lucrul confirmat şi de recordul înregistrat de Cleopatra în Guinness.

În articolul oferit de tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, în apropomagazin.md precizează că micuţa învaţă foarte bine la şcoală. Tatăl Cleopatrei a mai spus că deşi probabil s-ar găsi timp liber pentru ca ea să mai treacă pe la studio, acesta preferă să o lase “să-şi trăiască copilăria”. În schimb, solistul, are planuri mari pentru Cezar, mezinul familiei, pentru care se pregăteşte o melodie şi un album asemănător cu al Cleopatrei.

Probabil Cleopatra va mai reveni cu o “cântare”-două prin vară-toamnă, până atunci şcoala este prioritatea ei.

“La varsta de trei ani”

5 COMMENTS

  1. cleopatra am crescut cu cantecele tale te rog mai scrie si altele eu as vrea sa fiu ca tine cand team vazut prima oara am spus ca vreau sa fiu cantareata ca tina ori cand acum fac canto i sper ca visul meu sa mearga mai departe daca vrei sa imi spui ceva id-ul meu este:cristina.atomei@yahoo.com sper sa te mai aud macar o data cantand fanul tau cristina

  2. si poate totusi ai timp sa treci si pe la mine: strada i.l. caragiale 55c sc b ap 203 parter constanta interfon 03 sau 3 dobrogea sper sa poti macar o data.

  3. cleopatra te felicit pentru eforturile tallee depuse de la varta de 3 anisormi essti cel mai celebru copil cantaret din tara numaita ROMANIA astept ssa vi acasa la mine locuiesc pe strada cazanului comuna berceni judetul ilfov nr 19 DABEA ASTEPTTTTT !!! iti las idul meu chiar aici georgyana_piisicutza2002@yahoo.com ASTEPTT SA NE VEDEEM !!!!!!!!!!!!11 te puupp dulcee printessaa mica si scumpa!!!!!!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

LEAVE A REPLY