„Românii au talent” de la PRO TV a înregistrat un record de audiență

0
523

Show-ul de televiziune „Românii au talent” este omologul românesc al concursului american „America’s Got Talent”, iar debutul său în România pentru PRO Tv a înregistrat o audiență record pentru toate televiziunile din țară, depășind 4 milioane de telespectatori.

Gazdele show-ului au fost Andrei Maria (Smiley) și Pavel Bartos și a fost jurizat de Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre.

Senzația serii a fost Narcis Iustin Ianau, contratenorul de 15 ani din Bacău, care a reuşit să uimească o ţară întreagă. Pagina cu performanța lui Narcis Iustin Ianau a fost cea mai accesată pagină de pe siteul dedicat evenimentului romaniiautalent.protv.ro. La scurt timp dupa emisiune siteul fiind blocat mai mult de o oră. Audiența online a PRO Tv-ului a fost 127.918 de vizitatori unici și 1.084.711 de afișări.

Conform Evenimentului Zilei, PRO Tv a avut audiență de 4 ori mai mare decât Antena 1

Audienţa medie înregistrată de show-ul „Românii au talent” de la ProTv a fost de 18,5 puncte de rating și o cotă de piață de 44,8%, la distanță mare de Antenă 1 care a avut o audiență de aproape 4 ori mai mică, cu 5,4 puncte de rating și 13,0% cota de piață.

Clasamentul rămâne neschimbat și la nivelul întregului public din mediul urban, când ProTv a obținut o audiență medie de 18,0 puncte de rating și 35,8% cota de piață, în timp ce Antena 1 a înregistrat doar 5,7 puncte de rating și 11,3% cota de piață.

LEAVE A REPLY