Rovinieta se cumpără și de pe Internet / Află cum îți cumperi Rovinieta ONLINE

0
667

rovinieta .net de aici cumperi rovinieta electronicaNoua Rovinieta se cumpără și online, pe internet. Pe siteul www.rovinieta.net veți putea achiziționa noua rovinietă. Pe lângă roviniete, pe site se comercializează și viniete pentru Ungaria, Austria și alte tari Non-Stop.

Site-ul și-a propus să reflecte o viziune nouă și inovativă pentru domeniu: un concept deschis, prietenos, dar in acelasi timp bine structurat, cu sectiuni clare si informatii utile. Pentru a reuși să cumpărați mai ușor au fost implementate secţiunile “Cum cumpăr” si “Cum plătesc”, unde orice persoană – chiar și la un nivel de pregătire mai slab în legătură cu cumpărăturile online – poate să învețe să cumpere rovinieta electronică.

Rovinietele sunt necesare pentru circulația pe rețeaua de drumuri naționale, exclusiv cele aflate în intravilanul reședintelor de județe si al municipiilor, de către persoanele fizice și juridice pentru toate categoriile de vehicule înmatriculate temporar sau definitiv în România și în alte state.

LEAVE A REPLY