53 de vameşi de la punctul de frontieră Albiţa duşi la audieri

0
288
Foto Mediafax

Luni dimineaţă la punctul de frontieră din Albiţa au avut loc descinderi în urma cărora au fost duşi la audiere 53 de vameşi. Printre cei ridicaţi de oamenii legii se numără şi şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban. Totodată, anchetatorii au realizat percheziţii la locuinţele celor 53 de persoane ridicate.
Potrivit surselor judiciare, ca urmare a acţiunilor DGA au fost ridicate 53 de poliţişti de frontieră, printre care şi şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, comisarul-şef Daniel Corban, împreună cu patru şefi de tură.
Descinderile anchetatorilor au fost fulgerătoare, vameşii fiind ridicaţi de la locuinţele acestora ori direct din vamă. Cei 53 de poliţişti de frontieră au fost transportaţi la Bucureşti, unde vor fi audiaţi.
Majoritatea poliţiştilor de frontieră au fost ridicaţi de anchetatori de la locuinţele lor din municipiul Huşi, aflat la aproximativ 15 kilometri de punctul de trecere a fontierei, dar şi din comunele apropiate, şi sunt aduşi la Bucureşti cu dube ale Jandarmeriei, precum şi cu un microbuz al DGA, scrie Mediafax.

LEAVE A REPLY