Sindicaliştii strâng din nou rândurile

0
258
FOTO exclusivNEWs

Liderii celor mai importante confederaţii sindicale de la nivel naţional anunţă grevă generală pentru prima zi în care va fi promulgat noul Cod al Muncii. Totodată, sindicaliştii atrag atenţia că din 28 februarie vor declanşa acţiuni ample de protest şi la nivel local.
Conform unui plan de acţiune care a fost stabilit în cadrul birourilor executive ale confederaţiilor sindicale, ziua de 28 februarie va fi sinonimă cu declanşarea protestelor în teritoriu. De asemenea, la nivelul Bucureştiului concomitant cu ziua în care se va discuta în Camera Deputaţilor proiectul de modificare a Codului Muncii, sindicaliştii vor porni protestele.
Intrările în sediul Parlamentului sunt vizate pentru a fi pichetate iar sediile PD, UDMR şi UNPR. Pe deasupra, în ziua în care se va vota pentru Codul Muncii în Camera Deputaţilor protestatarii vor încerca blocarea Drumurilor Naţionale prin mitinguri de amploare.
În teritoriu în fiecare zi de luni, începând de pe 28 februarie şi până pe 18 aprilie, protestele vor avea loc sub forma mitingurilor în faţa prefecturilor şi a primăriilor din: Bihor, Botoşani, Harghita, Constanţa şi Caraş-Severin.

LEAVE A REPLY