Studenţii români vor face practică la Nokia, Siemens şi Leoni

0
244
Foto: VrZONE

630 de studenţi din Timişoara, Cluj şi Sibiu vor face practică plătită la giganţii Nokia, Siemens şi Leoni. Prin intermediul unui proiect în valoare de 2.85 milioane de euro, câştigat de către compania Adecco, din fonduri europene pentru resurse umane, tinerii români vor deprinde strategii de practică de la cele trei mari grupuri de renume internaţinal.

Studenţii români au şansa de a învăţa de la unele dintre cele mai mari companii din lume, precum Siemens, Nokia ori Leoni, în următoarele trei luni. Practica pe care tinerii o vor face le va fi de mare folos în viitoarele cariere, iar pe deasupra aceştia vor fi şi remuneraţi pentru perioada petrecută la companiile menţionate.

“Studenţii care participă la program vor primi câte 370 de lei pentru cele trei săptămâni de practică din cadrul programului. Peste 100 de companii, clienţi ai Adecco, au anunţat deja că vor să participe la proiect, printre acestea aflându-se Nokia, Siemens, Bosch, Nestlé, Fujikura Automotive, Leoni, Electrolux sau Kronospan, care vor pune la dispoziţie anual, în medie, câte 3-5 locuri de practică”, a declarat Alexandra Cioclov, manager de marketing în cadrul proiectului, pentru Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

LEAVE A REPLY