Lista concertelor mari din 2011

0
265

Anul trecut, în Romania, au concertat trupe de legendă ca AC/DC, Aerosmith, Iron Maiden, Faithless sau Guns’n’Roses. Mai mult, în faţa românilor au cânta artişti ca Bob Dylan, Rod Steward, Ozzy Osbourne, Eric Clapton şi Elton John. După un an 2010 bogat , din punct de vedere muzical, lumea se întreabă ce va urma în 2011.

Se pare că în anul 2011 va continua seria de concerte de excepţie. Pe 7 mai, columbianca Shakira va urca pe scenă în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului de promovare a ultimului ei album ,,Sale el sol’’. Biletele vor fi disponibile începând din data de 25 februarie  de pe myticket.ro cu preţuri între 120 şi 380 de lei.

Idolii generaţiei ’90, Roxette, ajung şi ei în Romania, concertând în Zone Arena pe data de 30 mai. Biletele sunt disponibile pe myticket.ro.

În iunie sunt anunţate două nume mari care vor sosi în Bucureşti: Sting şi The Scorpions. Sting ne prezintă pe 6 iunie vechile sale hit-uri într-o altă versiune în cadrul turneului Symphonicity, iar pentru o porţie autentică de rock sunteţi aşteptaţi pe data de 9 iunie la Zone Arena pentru ai asculta pe legendarii Scorpions. Biletele pot fi achiziţionate de pe myticket.ro, biletoo.ro, bilete.ro, blt.ro, biletfan.ro, ticketpoint.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta.

O lună mai târziu heavy–metal – ul  se va auzi din nou la Bucureşti. Judas Priest vă aşteaptă la Romexpo pe 3 iulie cu un concert ce face parte din turneul “Epitaph”, ultimul din cariera de peste 40 de ani a trupei, informează site-ul oficial al formaţiei.

Bon Jovi vor concerta pentru prima oară la noi în ţară în Piaţa Constituţiei pe data de 10 iulie. Biletele au preţuri ce variază între 135,8 şi 479,3 lei, putând fi achiziţionate de pe eventim.ro .

La un astfel de eveniment fanii celebrei trupe ar putea ajunge în Capitală cu trenuri “rock ‘n’ roll” care să-i transporte din toate colţurile ţării.

Iar dacă sunteţi fani declaraţi a muzicii electronice, DJ-ul  Tiesto vă invită la dans pe 18 iunie, la Arenele Romane.

Alte nume vehiculate că vor ajunge să concerteze în Romania anul acesta sunt Prince, Green Day, Muse, U2, Radiohead, dar şi excentrica Lady Gaga.

LEAVE A REPLY