FC Porto se califică în optimi, deși pierde cu Sevilla

0
562

FC Porto a reușit, miercuri-seară, să se califice în optimile Europa League, în ciuda înfrângerii, pe teren propriu, în fața andaluzilor de la FC Sevilla, cu scorul de 1 – 0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Luis Fabiano în minutul 71.

Sevilla a început mai bine, ratând în minutul 2 ocazia de a egala scorul la general. S-a dovedit doar un foc de paie, pentru că portughezii au trecut la conducerea ostilităţilor şi s-au apropiat tot mai periculos de poarta oaspeţilor. Belluschi şi fostul jucător al CFR-ului Alvaro Pereira i-au dat primele emoţii lui Javi Varas, înlocuitotrul lui Palop între buturile andaluzilor, însă cea mai mare şansă din primele 45 de minute i-a aparţinut lui Falcao, mingea trimisă cu capul de columbian lovind bara. Hulk, din lovitură liberă, a avut ultima oportunitate de gol, însă la vestiare s-a intrat cu acelaşi scor de la începutul partidei, informează antena3.ro.

În a doua repriză, Sevilla a avut prima șansă, ca și în debutul partidei, dar echipa care a dominat a fost FC Porto. Luis Fabiano a deschis scorul, în minutul 71, profitând de o greșeală de apărare a portughezilor. După aceea, meciul s-a încins, fiind oferite două cartonașe roșii în 5 minute, lui Alvaro Pereira și lui Alexis. În minutul 90, oaspeții au ratat două ocazii uriașe.

Astfel, FC Porto merge mai departe, în optimi, unde va întâlni pe TSKA Moscova.

LEAVE A REPLY