O faptă mare, pe Anfield

0
301

Liverpool FC a demonstrat că este un club care știe să întoarcă sprijinul fanilor, fani care, în zilele lor bune, constituie cea mai puternică galerie a lumii. Astfel, o mare dorință i-a fost îndeplinită de către club unui fan care a descoperit că are cancer și că mai are aproximativ două luni de trăit.

Din această cauză, mama tânărului din Southampton a sunat la clubul de fotbal, pentru că ultima dorință a fiului ei era să vadă un meci al lui Liverpool acasă, neavând șansa asta până atunci. Ceea ce a primit mama băiatului a fost un previzibil răspuns „vă sunăm noi”. Însă, invers cursului pe care întâmplările de acest gen îl urmează, telefonul mamei chiar a sunat. Cel care vorbea, acum, cu ea era managerul lui Liverpool: „Bună ziua, numele meu este Kenny Dalglish și aș dori să vorbesc cu fiul dumneavoastră.”.

La telefon, tânărul bolnav și Kenny Dalglish au vorbit despre club, au glumit și au râs. Tot prin intermediul telefonului, oficialul echipei din port l-a invitat pe tânăr pe Anfield, unde a făcut cunoștință cu jucătorii, a asistat la antrenamente și, împreună cu familia sa, a văzut meciul din loja conducătorilor lui Liverpool, după cum informează sport.ro. După aceea, i-au fost dăruit câte un exemplar din toate produsele din magazinul Liverpool, aflate la promoție. Pe lângă asta, managerul Dalglish a donat, pentru plata spitalizării tânărului, 250.000 de lire sterline.

LEAVE A REPLY