Silviu Văduva şi-a dat demisia / A fost şef la Vama Bucureşti pentru o zi

0
326

Silviu Văduva, cunoscut mai degrabă pentru apariţiile din presa tabloidă decât pentru performanţele politice, a fost numit luni, şef la Vama Bucureşti. Invitat să vorbească într-o emisiune la Realitatea TV despr numirea sa în funcţie, Silviu Văduva nu a ştiut să definească, sau să explice termenul de „acciză”, cu toate că titlul pe care îl dobândise se numeste „ director executiv al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale”.

Silviu Văduva a şocat astăzi presa şi a demisionat din funcţia proaspăt primită cu toate că avea planuri în a curaţa imaginea vămii, aşa cum a afirmat în emisiunea de la Realitatea TV. Motivarea demisiei sale a fost că a fost expunerea sa „atacului mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control” şi pentru că nu doreşte, prin promovarea sa „temporară” să ştirbească „imaginea unor instituţii publice”. Văduva mai spune că „a solicitat trecerea pe o funcţie de execuţie în scopul punerii la dispoziţia ANV a cunoştinţelor sale”.

„Având în vedere atacul mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control şi pentru că nu doresc, prin promovarea mea temporară să, ştirbesc imaginea unor instituţii publice, mi-am depus demisia din funcţia de conducere de director al Direcţiei Municipiului Bucureşti de Accize şi Operaţiuni Vamale, pe care o ocupam temporar. Prin cererea de demisie, am solicitat trecerea pe o funcţie de execuţie în scopul punerii la dispoziţia Autorităţii Naţionale a Vămilor a cunoştinţelor şi expertizei dobândite”, a anunţat Silviu Văduva într-un comunicat de presă. Silviu Văduva a fost consilier personal din Ministerul Muncii. Văduva a apărut în mai multe tabloide datorită relaţiilor pe care le-a avut cu Mioara Mantale şi Ramona Gabor.

LEAVE A REPLY