Marko Bella afirmă că UDMR este interesat de un dialog cu Opoziţia

0
344

Astăzi, la RFI, Vicepremierul Marko Bella a declarat că interesul UDMR este de a păstra un dialog cu Opoziţia. Cu toate acestea Marko Bella este conştient de loialitatea faţă de actuala conjunctură politică prin care UDMR se află în majoritatea parlamentară şi că nu există niciun motiv pentru a denunţa protocolul şi colaborarea cu PDL.

“Eu cred că nici nu se pune problema ca cineva să nu aibă posibilitatea de a denunţa acest protocol, dar sper să nu fie cazul. Orice protocol poate fi denunţat, poate fi rupt, dar nu am făcut această înţelegere, pentru a ne gândi la ruperea protocolului”,  a declarat Marko Bela.

“Eu cred că UDMR este cunoscută ca o formaţiune care în mod firesc încearcă să aibă un dialog cu toate partidele politice din Parlamentul României. Indiferent dacă în acest moment suntem de partea guvernamentală, bineînţeles că avem interesul unui dialog şi cu colegii din Opoziţie, dar este adevărat că actualmente avem o înţelegere, o alianţă cu cei din majoritatea guvernamentală“, a mai spus Marko Bela conform AmosNews.

LEAVE A REPLY