Teo Trandafir este într-o stare precară

0
250
Teo Trandafir este intr-o stare precara - Sursa Foto gorjeanul.ro

Realizatoarea de programe TV, Teo Trandafir se află în acest moment într-un spital din Austria sub anestezie generală. Starea de sănătate a acesteia este precară, Teo fiind internată pentru o pancreatită severă care a avut o evoluţie neaşteptată, susţin medicii austrieci. Deşi boala nu poate fi mortală, aceasta are o evoluţie imprevizibilă şi ar putea periclita viaţa lui Trandafir.

“(Teo Trandafir, n.r.) se află sub tratament intensiv şi are nevoie de o îngrijire interdisciplinară optimă. Se află sub anestezie generală şi nu poate comunica. Va rămâne astfel în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja viaţa privată, s-a decis ca din acest moment să se publice săptămânal un singur comunicat despre starea ei de sănătate”, se specifică într-un comunicat de presă al medicilor austrieci, conform Mediafax.

Prezentatoarea TV Teo Trandafir a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale încă de la prima internare. Pentru moment aceasa este sub supravegherea medicilor de la clinica AKH din Viena, Austria.

LEAVE A REPLY