Windows 8 – primele imagini

0
490
Windows 8 - Sursa Foto - money.ro

Un portal din China a reuşit să obţină imagini în premieră cu Windows 8. Chiar dacă capturile siteului chinezesc nu dezvlăluie mare lucru despre care va fi forma finală a următorului sistem de operare al platformei Windows, un lucru este cert, finalizarea noului produs Microsoft nu este departe.

Potrivit siteului din China şi pozelor obţinute, lucrul la Windows 8 este finalizat în proporţie de 90% iar data lansării nu este cunoscută încă.

Task Bar Windows 8 - Sursa Foto - money.ro

Primul lucru, uşor observabil, este ca taskbarul de la Windows 8 este aproape identic cu cel de la Windows 7. O nouă iconiţă, pentru ilustrarea aplicaţiei Windows Live, este integrată în taskbarul Windows 8.
Conform presei de peste ocean, Windows 8 ar putea veni cu următoarele lucruri noi:
• Reducerea timpului de instalare până la de două ori şi jumătate comparativ cu Windows 7. Acest lucru presupune o îmbunătăţire evidentă şi a timpului pentru booting, închidere, şi aşa mai departe
• Windows 8 va permite recunoaşterea facială prin cameră Web sau prin Kinect.

Windows 8 aproape de lansare Sursa Foto - money.ro

• Înfiinţarea unui nou buton, şi anume: Push button reset. Acesta va permite revenirea la starea fresh a sistemului de operare de după instalare, fără pierderea setărilor personalizate sau a datelor utilizatorului.

LEAVE A REPLY