Preţul frumuseţii

0
218

Preutul frumusetii

În ultimii 10 ani, pe plan mondial, se observă o creştere tot mai mare a numărului de femei ce recurg la metode de înfrumuseţare care mai de care mai costisitoare şi mai scârboase.
Într-un top al preferinţelor doamnelor şi domnişoarelor în materie de înfrumuseţare se observă ca cele mai apreciate rămân metodele clasice cum ar fi : saloanele de înfrumuseţare, S.P.A-ul şi chirurgia plastică. Dar cum aceste metode nu sunt suficiente,sexul frumos mai apelează şi la alte metode care nu par tocmai otodoxe,cum ar fi :

• Mâncatul de placentă şi extracte din placentă.
• Mască din materii fecale de privighetoare, această metodă a aprut undeva prin secolul al 18 lea în Japonia şi este şi astăzi foarte căutată în ţăriile civilizate.O şedinţă cu un astfel de tratament având un preţ de numai 180 de dolari.
• Sperma este şi ea folosită şi este considerată conform ultimelor cercetări “substanţa anti îmbătrânire”.Aceasta se comercializează îngheţată la pachet, valoare unui astfel de pachet ajungând la suma de 400 de dolari.

Aceste metode comparativ cu ceea ce urmează par relativ normale daca stăm bine să ne gândim că în urmă cu câteva sute de ani, prinţesele, ducesele şi reginele se menţineau tinere cu consumul periodic de sânge de virginş şi mai târziu cu prepuţul bebeluşilor circumcişi.
Noutatea în domeniul frumuseţii îi aparţine unei cărţi de bucate ce se găseşte la un pret de aproximativ 25 de dolari, unde se pot gasi numai reţete pe bază de spermă, autorul carţii făcând introducerea în bucătarie cu urmatorul citat : “Pe langă că este nutritivă, sperma are o textura minunată şi proprietăţi deosebite pentru gătit. Asemenea vinului de calitate şi brânzei, gustul spermei este complex şi dinamic. Obţinerea spermei nu este costisitoare şi este disponibila in multe, dacă nu în aproape toate casele şi în restaurante”

Sursa : http://www.contraboli.ro/

LEAVE A REPLY