Mutu nu e deloc modest

0
218


Adrian Mutu, atacantul român al echipei AC Fiorentina, a declarat miercuri pentru violanews.com câ se consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume în acest moment. De asemenea, românul a mai spus câ se simte şi mai bine atunci când are ocazia să demonstreze acest lucru.

Adrian Mutu nu este deloc modest. Actualul jucător al clubului din Florenza a declarat că în acest moment, se consideră uunul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal din lume.
“Ma simt bine si sunt fericit pentru cele doua goluri marcate in meciul cu Catania. A fost o prestatie pe care o asteptam de mult timp, pentru a putea rasplati afectiunea suporterilor. Imi place sa marchez, dar nu mi-am propus sa inscriu zece goluri pana la finalul sezonului. Am alte ambitii. Primele meciuri au fost bune, dar apoi am avut dificultati de ordin fizic. Usor, usor ajung la forma maxima. Ma consider unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, altfel nu as mai juca, si ma simt foarte bine cand demonstrez acest lucru”, a spus Mutu, citat de violanews.com, declaraţia fiind preluată de 9am.ro

LEAVE A REPLY