Pregătiri pentru Armagheddon

0
201


În Norvegia,undeva lângă satul Longyearbyen din Svalbard, se află un loc izolat unde sub implicarea şi finanţarea marilor puteri ale lumii s-a construit cea mai mare şi mai sigură bancă de seminţe vegetale din lume.

Buncărul este construit în interiorul unui munte la o altitudine de 130 de metrii de la nivelul mării, fiind în stare să asigure păstrarea uscată a seminţelor chiar şi în cazul topirii calotelor de gheaţă păstrând temperatura interioară de -18 grade. Banca de seminţe este un fel de asigurare şi protejare a biodiversităţii vegetale în cazul unei puternice crize mondiale dar şi a unor dezastre la nivelul Pământului, ce pot fi create de fenomenele ce ar urma să apară în urma inversării polilor Pământului,acesta din urmă fiind şi motivul principal. Deci se pare ca zvonurile despre un eventual sfârşit al lumii este serios luat în calcul de marii capi ai lumii.
Şi la nivelul siguranţei buncărul stă foarte bine, acesta fiind păzit de 4 porti ferecate din oţel masiv ce nu pot fi deschise sub nici o formă din momentul în care buncărul va fi sigilat şi asta ar urma să se întâmple în acest an.

LEAVE A REPLY