Soc in Canada

1
232


Stupefacţie în rândul locuitorilor unui oraşel canadian, după apariţia unei creaturi bizare, adusă la suprafaţă dintr-un lac. Imaginile cu animalul, care are o blană lungă pe tot corpul, cu excepţia capului şi picioarelor, au provocat numeroase dezbateri pe internet şi nu numai.
Vietatea a fost descoperită de două asistente medicale, în timp ce una dintre acestea işi plimba câinele. Animalul a început să adulmece apele unui lac şi până ca femeile să-şi dea seama ce se întâmplă, patrupedul apucase să scoată la suprafaţă creatura, care părea lipsită de viaţă.
După ce au fotografiat arătarea, cele doua femei au plecat să anunţe şi restul locuitorilor, însă când oamenii au revenit la locul descoperirii, cadavrul dispăruse.
Imaginile au fost postate pe internet, iar foarte mulţi dintre cei care şi-au dat cu părerea sunt convinşi că animalul este rudă cu Monstrul din Montauk, o altă creatură bizară, descoperită în New York, în urmă cu aproape doi ani. Până acum, nimeni n-a venit cu o explicaţie plauzibilă în vreunul din cele doua cazuri.

Sursa : http://www.crimetime.ro/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY