Irinel Columbeanu a câștigat custodia fiicei sale

0
253

Irinel Columbeanu ramane cu fiica sa - sursa foto femina.ro
Irina Columbeanu, fiica soților Columbeanu, va rămâne în custodia tatălui cel puțin până pe patru aprilie , când va avea loc un nou proces de divorț, informează realitatea.net.

După decizia luată de Tribunalul București, Irinel Columbeanu a declarat pentru Realitatea TV:”Mi se pare o decizie absolut corectă, care reprezintă o victorie a Irinei. În legătură cu afectarea Irinei, părerea mea e că oricum a fost mult mai mult afectată de tratamentele şi de bătăile primite decât de contorsiunile judiciare”.

În plus, omul de afaceri o acuză pe sora Monicăi ca fiind o femeie ,, cu moravuri ușoare, chiar o ,,prostituată”. Iar declarațiile lui Irinel Columbeanu sunt însoțite de mai multe CD-uri depuse luni la dosar care, susține el, dovedesc faptul că Ramona Gabor este o femeie ușoară. “Nu pot fi de acord ca fiica mea să locuiască sub acelaşi acoperiş cu mătuşa sa”, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

De la Tribunalul Bucureşti cei doi au plecat spre judecătoria Buftea, acolo unde a fost programată luni prima înfăţişare pentru divorţ. Soții Columbeanu vor reveni în faţa magistraţilor de la Judecătoria Buftea pe 4 aprilie. Între timp, avocaţii celor doi mai pot aduce probe la dosar, putând fi citați și martori.

LEAVE A REPLY