Severin își ține postul din PE dar nu va mai fi în grupul socialiștilor europeni

0
270

Severin tine cu dintii de postul din PE - sursa foto fabricadebani.ro
Adrian Severin, eurodeputat din partea PSD, a declarat pentru mediafax, că în urma discuțiilor purtate cu Martin Schultz, a decis să se retragă din grupul socialiștilor europeni, dar că nu își va da demisia din Parlamentul European (PE), scrie 9am.ro

Severin susține că a înțeles problema pe care grupul socialiștilor o are “legat de votul și de electoratul său”, tocmai de aceea i-a precizat lui Martin Schultz, liderul socialiștilor din PE, că va renunța să mai facă parte din acest grup. Bineînțeles, eurodeputatul PSD a precizat că decizia retragerii va fi menținută până când se vor finaliza investigațiile care îl vizează, scrie mediafax.ro, citat de 9am.

La începutul acestei săptămâni, PSD-istul Severin, a anunțat că se autosuspendă din BPN al acestei formațiuni politice. Adrian Severin este acuzat că ar fi luat o sumă de bani din partea unor jurnaliști de la publicația The Sunday Times, pentru a modifica o serie de amendamente. În plasa ziariștilor britanici nu a picat doar Severin, ci și alți doi colegi din PE ai acestuia, un sloven și un austriac.

LEAVE A REPLY