Gaddafi,susținere neașteptată de pe Facebook

0
244

Potrivit 9am.ro, aproape 40 000 de persoane din Serbia și Muntenegru își exprimă sprijinul pentru Gaddafi prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Cei aproximativ 38 500 de susținători ai liderului libian din aceste două țări condamnă bombardamente UE și ale Statelor Unite declanșate sâmbătă împotriva regimului nedemocratic dus de Gaddafi. În plus, din mesajele postate pe Facebook se face referire și la cele 11 săptămâni de bombardamente NATO din 1999 care au avut loc în Serbia și Muntenegru.

,,Stop agresiunii UE si a Statelor Unite!!! Libertate pentru Libia!!!”, proclamă un mesaj postat pe pagina Facebook : ,,Sprijin pentru Muammar al-Gaddafi din partea poporului Serbiei” iar pagina din Muntenegru dedicată lui Gaddafi, care are mai mult de 1700 de susținători, se numește ,,Gaddafi, fratele nostru, Muntenegrul este alături de tine.”Cele mai multe mesajele de încurajare a liderului libian merg pe modelul: ,,Generale, rezistă”, ,,No war” (Fără război), ,,Nu lăsa demon-crația să intre în casa ta”.

LEAVE A REPLY