Băsescu se teme de întoarcerea crizei

1
250

Basescu se teme de intoarcerea crizei - sursa foto portalstiri.ro
Traian Băsescu, președintele României, a afirmat că este îngrozit de întoarcerea crizei economice, afirmând totodată că Boc este iresponsabil dacă ar fi mărit salariile angajaților din sistemul bugetar, scrie www.mediafax.ro

“Soluţia corectă, deşi eu am făcut apel, dar degeaba, a fost luat în glumă, este responsabilitate şi puţină solidaritate. Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?”, a spus Traian Băsescu la Realitatea TV, conform mediafax.ro
Băsescu a adăugat că ar fi afirmat despre premierul Emil Boc că este total iresponsabil dacă șeful Executivului ar fi mărit remunerațiile bugetarilor din România.
“Dacă mărea pensiile, l-aţi fi aplaudat, dar prăbuşea ţara”, i-a spus şeful statului moderatorului de la postul Realitatea TV.
În altă ordine de idei, președintele susține că s-a lecuit de previziuni, atât de cele ale instituțiilor românești cât și de cele ale Fondului Monetar Internațional.
Băsescu a adăugat că anumite instituții, categorie în care a inclus si Fondul Monetar Internaționa, au făcut prea multe revizuiri ale previziunilor, încât și-au cam pierdut încrederea.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY