Teo Trandafir ,,Sunt pe mâini bune.”

0
399

Teo Trandafir sursa foto observatorul.ro
Fosta vedetă TV, Teo Trandafir, își liniștește susținătorii și pe toți cei care i-au trimis o vorbă bună prin intermediul unei scrisori deschise pentru agenția de știri Mediafax.

În scrisoare, Teo Trandafir, mulțumește tuturor persoanelor care i-au scris zilnic sau au postat pe contul acesteia de Facebook încurajări și urări de însănătoșire grabnică, cerându-și iertare pentru că nu se simte încă în puteri să răspundă la toate.
În plus, Teo este recunoscătoare și jurnaliștilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său și recomandă ca orice alte informații în afara celor oferite de clinica vieneză unde este internată să fie tratate cu prudență. ,,Celor care s-au privat pe ei inşişi, fie de audienţa obţinută uşor, fie de o creştere de tiraj sau de accesări mai multe pe net, le rămân prietenă pentru totdeauna. Îi rog în continuare să utilizeze ca singură sursă de informaţie credibilă spitalul din Viena, respectiv medicii care se ocupă de sănătatea mea. Orice alte declaraţii bombastice venite din partea unor rude sau “cunoştinţe” din ţară cred că ar trebui tratate rezervat pentru că am apucat să văd câteva care recunosc că m-au mâhnit . Vă sărut şi nu fiţi îngrjiorați, sunt pe mâini bune”, adaugă Teo
De mai bine de două luni, Teo Trandafir este internată la Clinica AKH din Viena cu diagnosticul de pancreatită severă. Până acum, fosta vedetă de televiziune a suferit două intervenții chirurgicale în 24 februarie, respectiv la data de 25 martie pentru înlăturarea unor urme de necroză și țesut infectat din abdomen. Marți medicii vienezi au precizat că sunt rezervați în privința evoluției stării de sănătate a vedetei TV.

LEAVE A REPLY