Care sunt vedetele care vor participa la nunta prințului William

0
205

Potrivit cotidianului britanic ,,Daily Mail”, citat de adevarul.ro, la nunta regală dintre prințul William și Kate Middleton din 29 aprilie, pe lista invitaților de soi apar și câteva vedete. Dintre cei 350 de invitați, 250 au fost aleși de familia prințului iar 100 au fost desemnați de aleasa lui Willam.

Pe lângă numeroși oameni de afaceri, descendenți de viță nobilă și oameni de rând, cuplul a invitat la fastuosul eveniment și câteva vedete. David și Victoria Beckham și-au exprimat deja, prin intermediul presei, onoarea de a fi invitați.

Lor li se alătură încă două personalități britanice. Fostul soț al Madonnei și regizorul britanic Guy Ritchie, cunoscut pentru filmele ,,Snatch” sau ,,Rocknrolla” se numără printre invitați, dar si actorul Rowan Atkinson. Atkinson a devenit cunoscut în urma interpretării comicului și împiedicatului Mr. Bean. La evenimentul regal va participa și un român.

Este vorba de contele român Tibor Kalnoky, care administrează proprietăţile cumpărate în România de către viitorul rege al Marii Britanii. Prințul William a ținut să invite la nunta sa cu Kate și pe patru foste iubite ale sale. De asemenea, Kate Middleton a invitat și ea doi foști de ai săi.

LEAVE A REPLY