Programele de internship îți cresc șansele de angajare

0
236

În ultimii ani, lipsa de experiență cât și criza economică au îngreunat încercările tinerilor absolvenți să își găsească un loc de muncă. Companiile au găsit însă o soluţie pentru această problemă, majoritatea multinaţionalelor prezente în România oferind din ce în ce mai multe programe de internship sau de trainee, informează mediafax.ro.

În acest weekend a avut loc la București târgul de joburi Angajatori de Top. Potrivit organizatorilor, companiile oferă o șansă în plus tinerilor absolvenți, lansând o ofertă de aproximativ 40 de programe de internship și de trainee. Programele acoperă domenii diferite, pentru cei aproximativ 250 de tineri care pot intra în competiția pentru un loc de muncă mai bun.

,,Oferta de internship-uri a revenit în acest an la nivelul celei din 2007, ceea ce indică un nivel foarte bun. Acest lucru nu înseamnă însă că selecţia nu este una riguroasă”, a declarat pentru incont.ro, citat de mediafax, Dragoş Gheban, manager de proiect Angajatori de Top. În plus, adaugă Gheban, aproximativ 15% dintre tinerii care intră într-un program de internship sunt angajaţi imediat după terminarea lui.

LEAVE A REPLY