Fanii Nirvana predispuși să facă sex de la prima întâlnire. Cine se află la polul opus?

0
191

Nirvana - sursa foto redactia4fun.ro
Potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie, fanii trupei americane Nirvana s-au declarat cei mai dispuși de a întreține raporturi sexuale la prima întâlnire. În schimb, același sondaj arată că cei care ascultă Coldplay nu ar fi deloc capabili să meargă atât de departe la o primă întâlnire, relatează mediafax.ro.

Site-ul specializat în găsirea partenerilor de cuplu în funcție de preferințele muzicale, tastebuds.fm, a realizat un sondaj prin care utilizatorii au fost întrebați cât de departe ar fi dispuși să meargă în timpul unei prime întâlniri. Răspunsurile primite au fost confruntate apoi cu preferinţele muzicale ale respondenţilor.

Astfel sondajul a scos la iveală că fanii trupei britanice Coldplay sunt cel mai puțin dispuși să facă sex de la prima întâlnire. În schimb, fanii trupei Nirvana se situează în cealaltă extremă. Fanii Adele, Lady Gaga, Katy Perry și Kings Of Leon sunt și ei cei mai puțin predispuși la promiscuitate. Pe locurile următoare la ,,cei mai dispuși” după Nirvana sunt fanii Metallica, Linkin Park, Kanye West și Gorillaz.

LEAVE A REPLY