,,Sunt îndrăgostită de Iuda”- Lady Gaga șochează din nou lumea creștină

2
875

Lady Gaga- noi controverse

Lady Gaga lansează noi controverse odată cu lansarea noului ei single ,,Judas” iar pentru videoclipul de promovare, Gaga va folosi din nou simboluri ale lumii creștine și catolice în încercarea de a fi cât mai originală.

Dacă în ultimul clip Lady Gaga s-a folosit de o nouă rasă extraterestră pe care o năștea chiar ea și implanturi de coarne în față, pentru următorul single de pe viitorul său album -,,Born this way”, cântăreața va apela la interpretarea rolului Mariei Magdalena. Acest fapt a atras atenția grupurilor religioase. ,, Lady Gaga încearcă să șocheze din nou catolicii și creștinii. Se îmbracă precum o călugăriță… înghite un rozariu. S-a transformat într-o caricatură a ei. Așa încearcă ea să iasă în evidență și să ne atragă atenția de la lipsa de talent de care dă dovadă. Nu a ales în mod aleatoriu lansarea piesei acum. Totul e marketing. Se apropie Săptămâna Luminată și Paștele” a declarat Bill Donahue – președinte al Ligii Catolice Pentru Drepturi Religioase și Civile

2 COMMENTS

  1. Vai saraca handicapata nu mai stie cum sa atraga publicul acum au ajuns toate curvele si curvari sa se atinga de cele sfinte. pocaitiva ca alfel iadul este al vostru.

LEAVE A REPLY