Câștigătorul ,,Românii au talent” este Adrian Țuțu

0
428

Țuțu Adrian- câștigătorul Românii au talent sursa foto ghidulbacaului.ro
Aseară în cadrul emisiunii ,,Românii au talent” de pe ProTV, Adrian Țuțu a fost desemnat marele câștigător al premiului de 120 000 de euro. Printre primii trei finaliști s-au numărat și Narcis Iustin Ianău și Valentin Dinu.

Adrian Țuțu, în vârstă de 19 ani, a auzit de preselecția ,,Românii au talent” de la un prieten și nu a ezitat să se înscrie pe site-ul concursului. Orfan de ambii părinți, de la vârsta fragedă de 5 ani,Adrian a fost lăsat în grija bunicii dar, odată ce a mai crescut, a decis să se mute singur în apartamentul lăsat de mama sa. Pentru a se întreține a lucrat pe șantier și în diverse locuri, dar nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru muzică.
Pentru a impresiona juriul și pe cei din fața televizorului care ar fi urmat să îl voteze, Adrian a compus o melodie cu mesajul :,, Sunt român, deci pot!”.
“Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bun pentru voi”, a spus emoţionat Adrian Ţuţu, la înmânarea marelui premiu pus în joc.
Juriul format din Mihai Petre, Andi Moisescu și Andra a rămas și el impresionat. Andra declarând că îl vede pe Adrian ca pe un viitor Eminem al României.
În finala “Românii au talent” au intrat şi trupa Ballance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

LEAVE A REPLY