Băsescu, chemat în instanță

0
257
Băsescu, chemat în instanță sursa foto badpolitics.ro

Judecătoria Sectorului 5 a dispus ca președintele Traian Băsescu să se prezinte în instanță în procesul în care deputatul PSD Mugurel Surupăceanu acuză Președinția de favorizare a consumului de droguri ușoare, informează mediafax.ro.

Deputatul PSD, Mugurel Surupăceanu, a declarat astăzi pentru mediafax că judecătoria a acceptat audierea președintelui Traian Băsescu, în dosarul pe care Băsescu l-a deschis împotriva sa.
Astfel, s-a stabilit ca Traian Băsescu să se prezinte pe data de 18 mai, la ora 13, în instanță pentru a oferi explicații suplimentare referitoare la caz. Mai exact, deputatul PSD, îi cere lui Băsescu să ofere explicații despre faptul că Preşedinţia ar fi fost implicată în favorizarea şi susţinerea consumului de droguri uşoare.
Anul trecut,în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şi susţin consumul de droguri uşoare. Președintele Traian Băsescu l-a dat în judecată, pe deputat în urma remarcilor făcute, cerându-i daune simbolice de un leu.

LEAVE A REPLY