Fostele iubite ale lui William

0
1178

Prințul William

Rose Farquhar

Jessa Craig

Olivia Hunt

Isabella Anstruther- Gough- Calthrope

La nunta regală care va avea loc mâine la Westminster Abbey între Prințul William și Kate Middleton, mirele a decis să treacă pe lista de invitați la eveniment și pe fostele lui iubite.
William și Kate trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de opt ani, dar nu a fost întotdeauna roză. Cei doi s-au despărțit și împăcat de numeroase ori, iar William s-a prezentat și la brațul altor domnișoare.

Rose Farquhar este o cântăreață și actriță britanică în vârstă de 26 de ani, prietenă din copilărie cu prințul William. Cei doi au început să se întâlnească în vara lui 2000.

Jessa Craig , în vârstă de 28 de ani, a fost iubita din copilărie a lui William. Jessa și Prințul aveau 16 ani cînd s-au îndrăgostit. William a rămas un prieten apropiat al Jessei și al familiei sale.

Olivia Hunt a fost iubita lui William pe vremea când erau studenți în cadrul Universității St. Andrews. Perechea s-a dizolvat odată cu intrarea în scenă a lui Kate Middleton.

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe a fost tot o iubită a lui William prin 2004 când Kate a cerut o pauză din relația cu William. Se pare că idila cu Isabella nu a mers pentru că, după câteva luni, Kate i-a cerut să fie din nou împreună.

LEAVE A REPLY