Planul hotelierilor români pentru atragerea a 10.000 de turiști iranieni pe litoral

0
218

Pentru că din ce în ce mai mulți turiști europeni ocolesc litoralul românesc, din cauza prețurilor mari și nejustificate, hotelierii români se reorientează, iar noua lor țintă sunt turiștii iranieni.

Totuși, pentru atragerea turiștilor iranieni, România ar trebui să ofere hoteluri de cinci stele și opțiuni all inclusive, ceea ce în momentul de față nu există în oferta românească. De asemenea, ca să vină în România, un turist iranian trebuie să aştepte aproape două săptămâni ca să obţină viza. Apoi, el trebuie să se înarmeze şi cu foarte multă răbdare, pentru că nu există curse aeriene directe către Constanţa. Hotelierii de la malul mării sunt însă optimişti şi spun că au destule atuuri cu care să îi convingă pe iranieni să vină pe litoralul românesc, scrie antena3.ro.

Sigur în turism cererea trebuie să se întâlnească cu oferta, astfel încât oferta trebuie întotdeauna să se plieze pe ceea ce cer de fapt potenţialii turişti “, a sdeclarat preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Corina Martin.

Dacă planul hotelierilor va face pe plac oaspeților străini, pentru anul acesta sunt așteptați 2.000 de turiști, iar pentru anul viitor, numărul lor poate ajunge la 10.000.

LEAVE A REPLY