Omul care și-a înfipt un cui în creier și a postat poza pe Facebook din ambulanță

0
226

Dante Autullo credea că s-a rănit uşor cu un pistol de împuşcat cuie. Construia un adăpost: o mişcare greşită şi a simţit că ceva l-a pocnit în cap. A crezut că acel cui i-a trecut pe lângă ureche. A continuat să muncească toată ziua. Abia a doua zi şi-a dat seama că ceva nu e în ordine, scrie Adevărul.

Dante Autullo a crezut că doctorii fac glume pe seama lui când aceştia i-au arătat radiografia în care se putea vedea un cui de 7 centimetri înfipt chiar în creierul său, relatează Associated Press. Cuiul a ajuns la doar câţiva milimetri de zona care controlează funcţiile motorii.
“Când mi-au adus radiografia, l-am întrebat pe doctor: e o glumă? Aţi scos asta din fişierul cu glume de doctori?”, îşi aminteşte americanul în vârstă de 32 de ani. “Iar doctorul mi-a zis: nu, chestia asta chiar e în capul tău!”. Bărbatul a fost urcat în ambulanţă pentru a fi transportat către alt spital, unde să i se facă o operaţie şi să îi fie extras cuiul.
Pe drum, Dante Autullo (din Oakland Park) nu a găsit nimic mai bun de făcut decât să pozeze radiografia şi să posteze poza pe Facebook.

Apoi, a povestit presei peripeţia: construia un adăpost şi ţinea pistolul de cuie deasupra capului când a apăsat pe buton.
“M-am simţit de parcă mi-ar fi dat cineva un pumn în cap”. A continuat însă să lucreze, convins că acel cui a zburat pe lângă urechea sa.

Când a intrat în casă, unde soţia sa i-a curăţat rana cu apă oxigenată. S-a dus şi s-a culcat liniştit. Abia a doua zi, când s-a trezit ameţit şi având greţuri, şi-a dat ceva că ceva nu e în ordine şi s-a dus la spital.
Acum, Autullo îşi revine după operaţia de extracţie. “Se simte bine. Îşi mişcă membrele, vorbeşte normal, îşi aminteşte tot. E incredibil, e un miracol”, a declarat soţia sa, Glaenzer, adaugă același site.

 

 

LEAVE A REPLY