FC Barcelona a făcut spectacol cu Malaga. Vezi toate golurile și fazele importante

0
269

Duminică-seara, Malaga CF a primit vizita campioanei Spaniei, Barcelona, într-un meci care s-a terminat cu scorul de 1-4.

Partida de pe La Rosaleda a început cu o atmosferă echilibrată, o posesie mare pentru Barcelona, care a atacat sistematic dar s-a lovit de fiecare dată de rezistența fundașilor echipei-gazdă. În minutul 32, însă, Lionel Messi a deschis scorul pentru Barca, printr-o execuție cu capul de la 12 metri. Scorul a rămas 0-1 până la pauză.

La doar două minute după începerea celei de-a doua reprize, Alexis Sanchez a dus scorul la 0-2. Din acel moment, soarta meciului a fost stabilită, singura replică a gazdelor fiind să admire jocul extratereștrilor. Messi a marcat pentru a doua oară în minutul 50 și a completat hat-trick-ul în minutul 80, după o acțiune individuală care a pornit din jumătatea proprie de teren.

Malaga a înscris golul de onoare prin Rondon, în finalul partidei, iar Barcelona s-a apropiat la două puncte de liderul Real, însă are un meci în plus față de madrileni, care îi va înfrunta acasă pe bascii din Bilbao în această seară.

sursa foto: MARCA.com

LEAVE A REPLY