Cine ar putea să-l înlocuiască pe Baconschi. Vezi care sunt cele două variante

1
256

Cristian Diaconescu şi Bogdan Aurescu sunt variantele luate în calcul pentru înlocuirea ministrului Teodor Baconschi, de la Ministerul de Externe.

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, şi secretarul de stat în MAE Bogdan Aurescu sunt primele nume înaintate de membri ai coaliţiei de guvernare pentru preluarea portofoliului Afacerilor Externe, după demiterea lui Teodor Baconschi.

Noul ministru de Externe va fi stabilit după discuţii în PDL şi coaliţie, dar şi cu preşedintele Traian Băsescu, a declarat, luni, premierul Emil Boc, scrie antena3.ro.

“Am luat decizia de revocare din funcţie a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, şi am înaintat preşedintelui României propunerea de revocare din funcţie pentru declaraţiile făcute”, a spus Boc.

Motivul demiterii lui Baconschi este declaraţia jignitoare pe care ministrul a făcut-o la adresa protestatarilor. Într-o postare pe blogul personal, demnitarul a comparat protestatarii cu o “mahala violentă şi ineptă”, informează același site.

1 COMMENT

  1. M-ati cvonins definitiv ca sunteti o oportunista.pdl=ul e un partid tot atat de corupt ,poate chiar mai corupt decat altele . Pacat,azi a mai cazut un mit

LEAVE A REPLY