Al Jazeera, din nou în România. Află cum poți recepționa televiziunea

0
189

Versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera va fi retransmisă și pe teritoriul României, urmând să fie disponibilă abonaților companiei Ines Group, potrivit unei notificări transmise Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

“Este vorba despre serviciul în limba engleză al Al Jazeera, care este liber la retransmisie”, au spus reprezentanții CNA, conform MEDIAFAX. Aceștia au precizat ca, în România, televiziunea Al Jazeera va emite pe o frecvență licențiata de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

În cazul radiodifuzorilor licențiați în alte țări, CNA doar ia act de notificările de retransmisie pe teritoriul României, scrie 9am.ro.

Al Jazeera este o rețea de televiziune deținută de Qatar Media Corporation, cu sediul central în Doha, Qatar. Rețeaua a fost lansată pe 1 noiembrie 1996, inițial ca o televiziune în limba arabă, care difuza știri și informații. Ulterior, rețeaua Al Jazeera s-a dezvoltat și a lansat versiuni în mai multe limbi. În 2006, a fost lansată versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera, inițial denumită Al Jazeera International.

LEAVE A REPLY