Guardiola despre El Clasico: „Înfrângerea face parte din joc”

0
373

Dacă majoritatea antrenorilor şi conducătorilor din întreaga lume ar profita de orice ocazie pentru a pune presiune pe adversari înaintea meciurilor directe, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola.

Deşi catalanii au un avantaj mic în faţa rivalei Real Madrid după prima manşă a Cupei Regelui (2-1), tehnicianul nu doreşte ca fanii car vor umple Camp Nou mâine seară să nu vină cu intenţia unei răzbunări împotriva portughezului Pepe, cel care la călcat intenţionat pe mână pe Lionel Messi în timpul partidei de săptămâna trecută, conform prosport.ro:
“Ar fi plăcut să avem parte de un stadion plin de oameni care vin cu convingerea că vor vedea un meci mare, între două echipe uriaşe. Aş vrea ca spectatorii să nu vină cu prejudecăţi, ci să ne încurajeze şi să uite incidentele neplăcute. Pe Camp Nou vine Real Madrid, nu un antrenor sau un jucător anume. Dacă se va întâmpla să pierdem, suntem o echipă matură şi trebuie să gestionăm acest fapt. Înfrângerea face parte din joc”, a spus Guardiola la conferinţă.

 

LEAVE A REPLY