Înregistrări secrete cu J. F. Kennedy, date publicității

0
179

Autorităţile americane au făcut publice ultimele casete înregistrate în secret de fostul preşedinte John Kennedy, realizate înainte de a fi ucis. Sunt 45 de ore de conversaţii, în care fostul şef de stat prevesteşte că ziua în care avea să fie omorât….”nu va fi uşoară”.

În ultima săptâmână a vieţii sale, Kennedy a fost surprins într-o discuţie cu unul dintre asistenţii săi în legătură cu programul următoarelor zile. Fostul şef  de stat a amintit despre o posibilă vizită a preşedintelui Indoneziei, pe 25 noiembrie 1963, zi care se va dovedi a fi cea a înmormântării sale, informează antena3.ro.

Experţii spun că fostul preşedinte a fost asasinat şi pentru că ar fi insistat să meargă cu maşina decapotabila. Kennedy ar fi făcut asta din considerente electoarale, ca alegătorii să-l considere mai apropiat de popor.

În aceste conversaţii, înregistrate în secret chiar de şeful statului, Kennedy vorbeşte şi despre conflictul din Vietnam, relaţiile cu sovieticii sau cursa pentru cucerirea spaţiului.

sursa foto: www.2012en.ro

LEAVE A REPLY