Băsescu a livrat un discurs cumpătat la intervenția cu românii

0
213

După cum era de așteptat, președintele nu a luat nicio poziție radicală în discursul său, preferând să nu afirme decât lucruri aflate într-o sferă echilibrată. Deși nu a ajuns în extreme cu declarațiile și a păstrat un drum pe care îi era simplu să marșeze, Traian Băsescu nu a oferit nicio soluție concretă românilor, vorbind doar despre lucruri cunoscute deja.

” Din criză ori ieşim toţi, dar numai odată cu ţara. Nu există loc în ţara asta în care să fugim de criză. Ori scoateam ţara şi ieşim noi toţi, ori, salvări din criza grea în care se află Europa şi lumea nu există “, a declarat Băsescu.

El a subliniat că există un orizont, că se ştie ce este de făcut şi că există şi resursele pentru a trece prin criză cu pagube minime, conform Mediafax.

“Avem un orizont, ştim ce avem de făcut, avem resurse să trecem cu pagube minime prin criză. Suntemmai bine pregătiţi decât în 2009, dar trebuie să fim responsabili “, a spus Băsescu, şeful statului precizând că este nevoie să se accelereze ceea ce s-a început în ultimii ani.

 

LEAVE A REPLY