El Clasico: Barcelona se califică în semifinale, după 2-2 pe Camp Nou

0
207

A doua manșă a sferturilor Cupei Regelui a început cu două formații așteptate de ambele părți, fără improvizații, cu o singură absență mare și anume V. Valdes din poarta echipei catalane, înlocuit, în contextul cupei, de portarul Pinto.

Startul partidei a înclinat balanța în favoarea oaspeților, cu Real Madrid începând în forță, în căutare de goluri. După multe ocazii de gol ale jucătorilor din capitală, atmosfera s-a echilibrat și, pe parcurs, Barcelona a ajuns la o posesie de 63%. După jocuri cu pase scurte, Barcelona deschide scorul în min. 42 prin Pedro, după o acțiune impresionantă a celui mai bun jucător din lume, Leo Messi. În min. 45, fundașul brazilian Daniel Alves a dus scorul la 2-0, cu un șut superb, direct în vinclu.

A doua repriză a început tot cu o dominație a Realului, care a dat roade în min 68, când C. Ronaldo l-a driblat pe Pinto și a redus din handicapul formației blanco. Golul egalizator a venit în min. 72 de la Benzema, care a înscris printr-un șut puternic după ce a trecut, în careu, de căpitanul Carles Puyol.

Deși Real Madrid a continuat să atace, tabela a continuat să arate scorul 2-2 până la finalul meciului, iar Barcelona se califică în semifinalele Cupei Regelui, unde, cel mai probabil, o va întâlni pe Valencia.

LEAVE A REPLY