Traian Igaș: S-au înregistrat 30 de morți de la începutul frigului intens în România

0
221

Sâmbătă dimineaţă a avut loc, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, o videoconferinţă cu prefecţii, conform realitatea.net.

La finalul videoconferinţei cu prefecţii la care a participat, alături de Premierul Emil Boc şi de Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, Traian Igaş a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. Ministrul Administraţiei şi Internelor a explicat că “nicio localitate din România nu este vădită de energie electrică “, dar că intervenţia elicopterelor SMURD este posibilă în toată ţara, în afara de Bucureşti, unde din cauza condiţiilor meteo acestea nu pot decola.

Premierul Emil Boc a răspuns, atunci când a fost întrebat dacă are de gând să sancţioneze declaraţiile lui Traian Igaş referitoare la posibilitatea ca românii să aibă parte de zăpezi “ca în 1954”, că singura sancţiune pentru acesta este să îşi facă datoria în continuare şi să salveze vieţile oamenilor, explicând că nu cunoaşte foarte bine declaraţiile, dar că previziunile meteo s-au adeverit, informează aceeași televiziune.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că numărul deceselor înregistrate de la emiterea avertizării de ger a ajuns la 28.

sursa foto: zf.ro

LEAVE A REPLY