Iranul va ataca orice stat va oferi teritoriu pentru facilitarea operațiunilor contra sa

0
204

Iranul va ataca orice stat care îşi va oferi teritoriul pentru a facilita agresiuni asupra Republicii Islamice, a declarat Gen Hossein Salami, comandant al Gărzii Revoluţionare din Iran, conform agenţiei Novinite.

„Orice punct folosit de duşmanii noştri pentru a organiza operaţiuni ostile împotriva Iranului va avea de suportat agresiuni şi din partea noastră”, a declarat oficialul pentru agenţia Fars, citată de Interfax.

În prezent, Hillary Clinton, secretarul de stat al SUA, este într-o vizită oficială în Sofia. În cadrul vizitei vor fi abordate şi situaţiile din Iran şi Siria, conform antena3.ro.

În cursul săptămânii, presa din Bulgaria a dezvăluit, citând surse guvernamentale anonime, că Hillary Clinton este aşteptată să facă o vizită în Bulgaria pentru a cere activarea uneia dintre cele patru baze militare americane într-o operaţiune împotriva Iranului, scrie același site.

Totuşi, într-un interviu făcut înainte de întâlnire, Nikolay Mladenov, ministrul bulgar de Afaceri Externe a declarat că bazele americane din Bulgaria nu vor fi folosite pentru un atac împotriva Iranului.

sursa foto: karadeniz-press.ro

LEAVE A REPLY