Îndrăgostește-te la Galeria REAL

0
235

Veniţi să ne bucurăm împreună de:

TÂRG  DE  VALENTINE’S  DAY  2012

10-14 FEBRUARIE

Târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum

Deviza expoziţiei: ”Indragosteste-te” la Galeria REAL

Ziua de 14 februarie nu poate trece fara a oferi o atentie cat de mica persoanei iubite, fie ca este vorba de un obiect sau o vorba frumoasa.

Cei  care doresc sa cumpere un cadou insa nu au timp sa colinde prin magazine, pot veni in Complexul Comercial Real incepand cu data de 10 februarie pana in 14 februarie. Simbolurile dragostei se gasesc sub toate formele si pentru toate gusturile la Targul de Valentine’s Day, organizat de catre Ozzy Grup.

Fie ca este vorba despre un joc de cuplu care ii va aduce aproape, fie ca vor sa sarbatoreasca cu sampanie si ciocolata o seara speciala a indragostitilor, la acest targ de Valentine’s Day orice cuplu isi va gasi darul perfect.

Sunt prezenţi în calitate de expozanţi, 20 de agenţi economici din 10 judeţe ale ţării si Ungaria, care oferă o gamă largă de produse de calitate pentru sarbatoarea indragostitilor. Bijuteriile si lumanarile lucrate manual, cu arome si forme originale, pot face si ele o seara frumoasa in doi, mai ales daca le sunt asortate si creatii dulci, din martipan sau pastiaj. De asemenea baimarenii gasesc la targ si confecţii pentru adulţi şi copii, dresuri şi lenjerie intimă, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii şi gablonţuri…pana la o gama variata de vinuri romanesti, sortimente de branza, produse din carne, fructe proaspete, uscate, miere, precum si multa veselie – sunt numai o parte din multitudinea de surprize cu care sunt asteptati baimarenii la Targul de VALENTINE’S DAY.

Marti, 14 februarie 2012, va avea loc marea extragere. Cinci dintre cei care fac cumparaturi din cadrul targului vor castiga cate un ceas de mana.

Targul de Valentine’s day  isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa atraga cumparatorii de toate varstele si sa creeze o atmosfera de sarbatoare.

Targul va fi deschis zilnic in perioada 10-14 februarie, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 21.00 si intrare libera.

 

LEAVE A REPLY