Deputat PDL: Afișele anti-USL sunt o prostie, un demers penibil

1
282

Deputatul PDL Cătălin Croitoru a catalogat joi, pentru NewsIn, acţiunea propriului partid de împărţire a afişelor contra grevei USL, drept o “prostie” şi un demers “penibil” care îi aduc aminte de C.V. Tudor, precizând că poate fi şi exclus din PDL, dar el nu va participa la această acţiune.

Întrebat cum va promova în colegiul său din Bucureşti afişele anti-USL, Croitoru a spus că el nu face astfel de “prostii” şi dacă liderilor PDL nu le convine, să-l dea afară din partid. “Eu nu promovez prostii în general şi asta este una dintre ele. Mi se pare o reacţie la fel de puţin productivă ca greva USL. Politica se face în Parlament, în comisii, în plen, de cine are sânge în instalaţie, cine nu are, face grevă sau afişe d-astea. Cui nu-i convine poziţia mea să mă dea afară din partid. Dar nu aşa ieşi cu un câştig politic, cu afişe. Trebuie să spui de ce nu este în regulă greva USL, nu să împarţi afişe sau să faci o chestie ca asta care a devenit penibilă, cum că <>. Păi dacă ar fi vrut să pape banii românilor, veneau şi stăteau în bănci”, a precizat el.

“După mine, marea lovitură este faptul că plenul nu-şi mai ţine şedinţele, că unele comisii nu mai au cvorum să-şi desfăşoare activitatea”, a adăugat Croitoru.

Întrebat dacă nu are o reacţie prea dură la adresa propriului partid, deputatul bucureştean a continuat să critice acţiunea PDL, spunând că îi aduce aminte de vremurile când liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, venea în plenul Camerei cu cearşafuri pe care erau scrise mesaje anti-Băsescu. “Eu am spus şi o să spun asta şi în partid, nu am nici un fel de apăsare. Le place, bine, nu le place, iarăşi bine. Nu suntem în Partidul Comunist Român şi nu o să înregimentez în niciun partid care funcţionează după acest principiu. Deci eu nu am nici un fel de apăsare. Eu am candidat pe uninominal şi am câştigat pentru că mă cheamă Croitoru, nu cred că a contat prea mult că am candidat din partea PDL. Deci nu am nici un fel de apăsare. Îmi aduc aminte acum de Vadim Tudor cu cearşaful ăla în Parlament”, a declarat Croitoru, pentru NewsIn, conform realitatea.net.

sursa foto: adevarul.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY