Euro 2012: Spania-Irlanda 4-0. Dublă reușită de Ferndando Torres, pe fondul unui spectacol oferit de iberici

0
209

Naționala Spaniei a învins, joi seara, selecționata Irlandei cu scorul de 4-0. Meciul a început tare, cu un gol înscris de Torres, urmărit de o formă proastă în ultima vreme, în minutul 4. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-0, deși Spania a presat constant la poarta lui Given.

Minutul 49 a adus al doilea gol al meciului, marcat de mijlocașul lui Manchester City, David Silva, printr-un șut ușor în colțul porții, portarul irlandez fiind învins pentru a doua oară. Tiki-taka acontinuat, Irlanda contând prea puțin pentru acest meci, în care reprezentativa Spaniei a adoptat tactica specifică echipei FC Barcelona, neînvinsă de ploaia englezească, despre care toată lumea credea că îi va favoriza pe irlandezi.

Al treilea gol este dubla lui Fernando Torres, care a scăpat singur cu portarul în minutul 70 și nu l-a iertat pe goalkeeperul Given.

Minutul 83 a adus și golul catalanului Cesc Fabregas, cu un șut puternic din flancul drept al porții Irlandei, din care mingea a ricoșat din bară și a intrat pentru a patra oară în poartă.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0, iar Irlanda este ca și ieșită din lupta pentru supraviețuirea din grupe.

sursa foto: prosport.ro

LEAVE A REPLY