45 de PARLAMENTARI au fost CĂLCAŢI de hoţi la un hotel din Bucureşti

1
197

robber

45 de senatori și deputați s-au trezit au fost călcați de hoți, la hotelul unde locuiau. Parlamentarii erau cazați la hotelul Monte Negro din Capitală, iar chealtuielile cu locuința erau suportate de Parlament.

Hotelul Monte Negro, unde am stat, a fost tăiată lumina din luna decembrie. Suntem peste 45 de parlamentari care locuiam acolo și sunt peste 50 de camere care au fost sparte.

Am ajuns luni dimineața la Parlament și îmi spun unii colegi: vezi că la Monte Negro e prăpăd, e jale, e devalizat absolut tot. Nu puteam să intru, decât după ora 13.00, în prezența unui ofițer de poliție. Oricâte cărți polițiste ai citi, oricâte filme ai vedea nu cred că vreunul dintre dumneavoastră ați mai auzit ca un hotel întreg să fie spart. S-a intrat în camere, s-au furat laptopuri, haine, bani. Mie mi-au furat o sumă mică de bani și articole de îngrijire personală”, a declarat deputatul Mihai Caliu.

Povestea a fost confirmată și de alți deputați, care au precizat că li s-au furat lucruri personale, laptopuri sau diverse sume de bani. Aceștia ne-au precizat că politiștii au demarat o anchetă și încearcă să vadă cum s-a putut întâmpla ca peste 50 de camere să fie prădate de hoți.

1 COMMENT

  1. in combinatie de orice politistul dobrin alexandru , ana maria mocanu cu zis rechinul cu fratii boncilah cu anghel petrica din bloc de la nica pana in 2006-2007 se ascundeau in unirii in cladire dupa inchiderea programului ; ai stie multe persoane etajul doi , genul emo adica si heroina pe langa chetamina oameni teleghidati
    dar fiindca tot foloseau morfina , poate faceau ca statuiile si prieteni cu vecinul conduce doua dube are cu cazinourile

LEAVE A REPLY