Se ascut CUŢITELE în PC: Primele măsuri fără ştirea lui Daniel Constantin

0
141

Vicepreşedintele PC Şerban Rădulescu și europarlamentarul Maria Grapini au declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că e timpul ca PC să aibă un drum propriu şi să nu mai fie o anexă a altor partide. Rădulescu este unul din liderii PC care sustin schimbarea lui Daniel Constantin de la sefia partidului.

partidul-conservator.jpg

Mă gândesc că a sosit momentul ca PC să existe de sine stătător, să aibă un drum pe care să şi-l aleagă, să-şi manifeste public identitatea şi aici mă gândesc şi la doctrină, şi la ideologie. A sosit un moment în care PC trebuie să se desprindă de ceea ce a fost până acum, o anexă a unuia sau altuia dintre partide. Dacă dorim să fim cu adevărat prezenţi peste un an şi jumătate în alegerile care vor fi, va trebui să pornim din acest moment să ne stabilim, să ştim exact ceea ce suntem şi ceea ce vrem“, a afirmat Rădulescu.

Europarlamentarul PC Maria Grapini a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că partidul trebuie să meargă singur la alegerile locale din 2016.

PC chiar are acum posibilitatea să se desprindă şi să crească în mod sănătos. (…) Doctrina conservatoare este foarte potrivită momentului şi poporului român. (…) Noi vrem, în 2016, să mergem în alegeri locale singuri; evident că în parlament facem alianţe. (…) Cred că acum este o nişă pentru PC, depinde cum gestionăm oportunitatea“, a menţionat Maria Grapini.

La conferinţa de presă nu a participat liderul partidului, Daniel Constantin. Acesta a picat în dizgraţiile fondatorului PC, Dan Voiculescu.

LEAVE A REPLY