ULTIMĂ ORĂ Udrea, nou mesaj din arest: Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români

1
1075

Fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale, deputatul Elena Udrea, a reacţionat vineri seara pe pagina personală de Facebook, arătând că, potrivit spuselor ei, se încearcă denigrarea ei sistematic şi nejustificat. Elena Udrea se află în arest de marţi, având posibilitatea de a scăpa de arestul preventiv marţea aceasta, dacă contestaţia avocaţilor ei va da roade.

elena-udrea-catuse-arest

În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe).

Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună. Programul “Schi în România” reprezintă una dintre cele mai mari reuşite în materie de infrastructură de după Revoluţie: a generat mii de locuri de muncă, venituri de zeci de milioane de euro la stat şi a oferit oportunităţi unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de către primării – deci, dacă există fapte de corupţie, acolo trebuie căutate.

Ca ministru, am făcut tot posibilul pentru a limita corupţia: am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister”, este mesajul publicat de deputat.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY