„Zâna” Andreea Marin s-a alăturat campaniei #SelfieForLife

0
201

Prezentatoarea TV Andreea Marin s-a alăturat campaniei umanitare #SelfieForLife, acțiune demarată de asociația Fight For Life Charity, cu scopul de a strânge bani pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, informează un comunicat remis joi AGERPRES.

andmarin

Andreea Marin și-a făcut un selfie pentru viață, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, alăturându-se, astfel, Simonei Halep, lui Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, fotbaliștilor de la Steaua București, artiștilor Xonia, Doru Todoruț și Ruxandrei Pitulice, dar și zecilor de oameni care au acceptat provocarea Fight for Life.

Dragii mei, după cum bine știți, dată fiind implicarea mea în diverse acțiuni umanitare, nu pot rămâne indiferentă atunci când mi se cere ajutorul într-un astfel de proiect. De aceea, am acceptat cu drag invitația de a mă alătura campaniei umanitare ‘#SelfieforLife’, demarată de asociația Fight for Life Charity, cu scopul de a strânge bani pentru copilașii bolnavi de cancer. Vă invit și pe voi, care mi-ați fost alături întotdeauna, să vă alăturați acestei campanii, pentru că ajutorul fiecăruia dintre voi este neprețuit! Cu un selfie postat pe Facebook și o donație în contul Fight For Life Charity (www.fightforlife.ro), după posibilitățile fiecăruia dintre voi, putem schimba viața unui copil!“, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.

Donațiile se pot face direct pe site-ul www.fightforlife.ro sau în conturile: Cont în LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000, deschis la Piraeus Bank; Cont în lei: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank; Cont în euro: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank; Cont în dolari: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank; Cod SWIFT: INGBROBU.

LEAVE A REPLY